Zdjęcia posiłków z dnia 2025.03.03

Śniadania

03.2025 sn pod.jpg 03.2025 sn pod.jpg

Dieta podstawowa

Kefir 150 g 1 szt Chleb mieszany pszenno-żytni 70 g Chleb razowy żytnio-pszenny 30 g Masło 83% tł. 15 g Miód 25 g 1 szt Twaróg półtłusty plastry 70 g Rukola 20 g Pomidor 80 g Herbata czarna z cytryną, z cukrem 250 ml Banan 150 g

Dieta z ograniczeniem łatwoprzyswajanlych 

węglowodanów

Kefir 150 g 1 szt Chleb razowy żytnio-pszenny 100 g Masło 83% tł. 15 g Twaróg półtłusty plastry 60 g Filet kruchy 40 g Rukola 20 g Pomidor 80 g Herbata czarna z cytryną bez cukru 250 m

Obiady

03.2025 ob pod .jpg 03.2025 ob cuk.jpg

Dieta podstawowa I zestaw

 Jarzynowa z ziemniakami 350 ml Makaron pełnoziarnisty 180 g Sos warzywno-mięsny z mięsa drobiowego150 g Surówka z marchwi z olejem # 150 gCukinia pieczona z przecierem pomidorowym 100 g Kompot owocowy z cukrem 250 ml

Dieta z ograniczeniem łatwoprzyswajanlych

węglowodanów

 Brokułowa z ziemniakami 350 ml Makaron pełnoziarnisty 180 g Sos warzywno-mięsny z mięsa drobiowego150 g Surówka z marchwi z olejem # bez cukru200 g Kompot owocowy bez cukru 250 ml Sok pomidorowy 300 ml 1 szt

Jadłospis od dnia 2023-12-01 do 2023-12-10 kliknij tutaj

Powrót na początek strony