Zdjęcia posiłków z dnia 2024.02.09

Obiad

09.02. ob podst.jpg 09.02 ob cuk.jpg

Dieta podstawowa

Dyniowa z makaronem 350 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL,), Ziemniaki z koperkiem 180 g, Ryba smażona (Morszczuk) 90 g ( GLU PSZ, JAJ, RYB,), Surówka z kapusty czerwonej z olejem 150 g, Szpinak gotowany z olejem 100 g ( GLU PSZ,), Kompot z czarnej porzeczki z/c 250 ml

Dieta z ograniczeniem łatwoprzyswajanlych węglowodanów

Dyniowa z makaronem 350 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL,), Ziemniaki z koperkiem 180 g, Ryba pieczona (Morszczuk) 90 g ( RYB,), Sos cytrynowy 80 ml (GLU PSZ, MLE,), Surówka z kapusty czerwonej z olejem b/c 200 g, Kompot z czarnej porzeczki b/c 250 ml, Gruszka 150 g

Kolacja

09.02 kol pods.jpg 09.02 kol cukrz.jpg

Dieta podstawowa

Chleb mieszany pszenno-żytni 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,), Chleb Graham 30 g (GLU PSZ,), Masło extra 82% 15 g (MLE,), Pasta z jaj 100 g (JAJ, MLE,), Sałata zielona 5 g, Pomidor 100 g, Herbata czarna granulowana z cytryną z/c 250 ml

Posiłek nocny
Jogurt typu islandzkiego naturalny Skyr 150g 1 szt (MLE)

Dieta z ograniczeniem łatwoprzyswajanlych węglowodanów

Chleb Graham 100 g (GLU PSZ,), Masło extra 82% 10 g (MLE,), Pasta z jaj 100 g (JAJ, MLE,), Sałata zielona 5 g, Pomidor 100 g, Herbata czarna granulowana z cytryną b/c 250 ml

Posiłek nocny
Jogurt typu islandzkiego naturalny Skyr 150g 1 szt (MLE)

Jadłospis od dnia 2023-12-01 do 2023-12-10 kliknij tutaj

Powrót na początek strony