Zdjęcia posiłków z dnia 2024.02.26

Śniadania

14.02.2025 śn podst.jpg 14.02.2025 śn cuk.jpg

Dieta podstawowa

Zacierka na mleku 400 ml (GLU, JAJ, MLE), Chleb mieszany pszenno-żytni 70 g (GLU), Chleb razowy żytnio-pszenny 30 g (GLU), Masło 83% tł. 15 g (MLE), Twaróg półtłusty plastry 70 g (MLE), Dżem truskawkowy 25 g 1 szt, Sałata zielona masłowa 10 g, Pomidor 100 g, Kawa zbożowa z mlekiem z cukrem 250 ml (GLU, MLE), Pomarańcza 150 g

Dieta z ograniczeniem łatwoprzyswajanlych węglowodanów

Maślanka naturalna 330 ml 1 szt (MLE), Chleb razowy żytnio-pszenny 100 g (GLU), Masło 83% tł. 15 g (MLE), Twaróg półtłusty plastry 70 g (MLE), Ser kremowy topiony z ziołami 22,5 g trójkąt 1 szt (MLE), Sałata zielona masłowa 10 g, Pomidor 100 g, Kawa zbożowa z mlekiem bez cukru 250 ml (GLU, MLE)

Obiady

Dieta podstawowa I zestaw

Dieta z ograniczeniem łatwoprzyswajanlych węglowodanów

Powrót na początek strony